Je bent reeds hondentrainer en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging.

90% van de mensen die een hond kopen, zoeken “gewoon” een zeer goede vriend, een huisgenoot. Een minderheid gaat naar de hondenschool. Diegenen die toch de stap zetten naar de hondenschool stoppen meestal binnen de 6 maanden.

Een hond deelt minstens 10 jaar het leven van het gezin. Een goed opgevoede hond is leuk als huisgenoot, gedraagt zich voorbeeldig bij andere mensen en honden. Hij kan overal meegaan omdat hij zich zo goed gedraagt en mensen krijgen complimenten over het gedrag van hun hond.

Jij kan de mensen hiermee helpen. Hondeneigenaars zoeken mensen die hen in een 5-tal lessen professioneel advies kunnen geven over de opvoeding van hun hond.

We doen dit altijd in een stad of een park omdat dit de natuurlijke habitat is van een hond. De hond ontmoet andere honden, fietsers, joggers, auto’s

In de opleiding “Stadstrainer” leer je alle mogelijkheden gebruiken die een stad of een park bieden om te integreren in jouw training. We leren de hond hoe hij zich moet gedragen in de drukke mensenwereld. Maar bovenal leren we de baasjes op welke manier ze kunnen communiceren met hun hond. We tonen hen op welke manier ze in de toekomst zelf dingen kunnen aanleren aan hun hond.

Ik wil stadstrainer worden